top of page

Group

Public·14 members
Charles Foster
Charles Foster

Negativ Bunica REPACK


Leaving her previous jobs, Emily told me, has allowed her to leave behind negative energy that held her back and it's made her life easier in many ways, giving her the ability to be herself and connect with people.
Negativ BunicaCopilăria a fost și este trăită diferit de fiecare persoană. Unii au gustat-o la țară, iar alții în fața blocului. Unii toată ziua pe afară, alții mai mult prin casă. Unii cu vecinii, alți cu frații sau verișorii. Ceea ce este clar, e că la fiecare a fost colorată de acele povești, care au strecurat un zâmbet pe fața noastră și ne-au făcut eroi. Ne-au învățat să fim buni și să luptăm cu personajele negative.


În versiunea fraților Grimm morala lipsește, iar poveștii i se adaugă un happy-end în care un vânător aflat întâmplător în apropiere, auzind sforăiturile Lupului, intră în casa bunicii. El își dă seama imediat de cele petrecute și ia o foarfecă mare și taie burta Lupului ca să le scape pe cele două nefericite, Scufița și bunica ei, care abia mai respirau în burta animalului și umple burta lupului cu pietre. Fericiți, iau masa împreună și se înfruptă din bucatele aduse de Scufița Roșie.


E foarte probabil ca bunica dvs. să fi folosit acest praf magic în aproape tot ce ține de gospodărie. Borax vă poate ajuta să curățați gresia și faianța, chiuveta și lavoarul și în general orice suprafețe grase.


Câte șervețele de hârtie consumați săptămânal? Probabil foarte multe. Asta influențează negativ nu doar mediul, ci și buzunarul dvs. Bunica nu a avut niciodată șervețele de hârtie și s-a descurcat foarte bine, deci o puteți face și dvs.! Prosoapele de bumbac sunt o alternativă ideală, căci absorb bine murdăria și se spală foarte ușor.


Ați obosit să utilizați chimicale pentru a scăpa de petele de pe stofele albe? Luați exemplu de la bunica! Înmuiați hainele sau rufele murdare în apă fierbinte și adăugați puțin suc de lămâie, după care lăsați-le să se usuce la soare.


Din cuprinsul raportului amintit instanţa a reţinut, fapt menţionat de psihologul care a realizat evaluarea, că divorţul părinţilor, animozităţile dintre aceştia şi distorsionarea de către tată a imaginii familiei pentru a determina copiii să creadă că mama este singura persoană vinovată pentru nefericirea familiei, reprezintă singurele elemente negative care pot afecta dezvoltarea armonioasă a M..


Susţinerea reclamantului apelant potrivit căreia mama, S.A.L. şi-a părăsit copilul, lăsându-l în grija bunicii paterne a fost reţinută de instanţă. Cu toate acestea s-a constatat că acelaşi lucru l-a făcut şi tatăl copilului, care din luna aprilie 2014 a lăsat-o pe M. în R., la bunica paternă şi doar după ce DGASPC Cluj a verificat susţinerile apelantului D.O.L., acesta a înscris-o pe M. la şcoală în Cluj Napoca, însă acesta a rămas în continuare în grija bunicii paterne, susţinându-se că doar în vacanţă copilul s-a aflat în grija bunicii paterne.


Instanţa de apel a apreciat în mod corect situaţia de fapt generată de împrejurarea că tatăl a trimis minora să urmeze cursurile şcolare în localitatea în care locuia bunica paternă, ascunzând acest lucru atât mamei, cât şi autorităţilor specializate în protecţia copilului, faptul că anterior tatăl a influenţat-o pe minoră să realizeze desene cu caracter pornografice în încercarea de a sugera că aceste desene au fost urmarea experienţelor trăite alături de mama sa, faptul că minora în perioada derulării procesului a locuit la tatăl său şi a citat pasaje din hotărârile judecătoreşti pronunţate între părinţi şi intimata apreciază că în mod corect a fost reţinută situaţia de fapt existentă în cauză.


Curtea constată că tribunalul a verificat cu atenţie atât relaţiile dintre mamă şi copil, analizând susţinerile din declaraţiile testimoniale, raportul de anchetă psiho-socială efectuat în apel, precum şi celelalte probe administrate în cauză şi coroborând aceste probe, dar a analizat şi relaţiile dintre fetiţă şi tată şi ca urmare a coroborării tuturor probelor a stabilit starea de fapt, arătând care sunt relaţiile dintre fetiţă cu ambii părinţi şi au fost evidenţiate atât aspectele pozitive, cât şi aspectele negative ale acestei relaţii cu ambii părinţi. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page